Kinek ajánlom a felnőtt Amerikai
Sztepptáncot?

Például annak, aki nemrég megnézett egy régi amerikai musical filmet és kedvet kapott arra, hogy ebben a stílusban sztepp táncolni tanuljon.
A nagy példaképeim Fred Astaire, Gene Kelly, Ginger Rogers, Elenor Powell, Ann Miller és sorolhatnám tovább a neveket, akik hihetetlen összetett tudással rendelkező művészek voltak.
Kihangsúlyozom Ők nem csak szteppeltek, hanem táncolva szteppeltek! Ezt a stílust szeretném tanítani én is a növendékeimnek, ezért már itt felhívom a jelentkezők figyelmét arra, hogy azok a tanítványok, akik nem tanulnak vagy tanultak táncolni valamilyen stílusban, azok egy idő után megrekednek, és nem tudják megfelelő könnyedséggel előadni a mozdulatokat, csak kiütik a ritmust, de ez szerintem kevés!
Ötvözni kell a sztepptánc mozdulatait és a stílushoz tartózó táncmozdulatokat a megfelelő előadásmóddal. Természetesen annak, aki ezt a világot szereti, mindez nem veszi el a kedvét a tanulástól és remélem a kemény munka mellett majd sok örömet és kikapcsolódást jelent részt venni az órákon.
Az Amerikai Sztepptánc iránt érdeklődőknek azt javaslom, hogy egészítsék ki a tanulást az alapozó, előkészítő Testfejlesztő kombinált órával, Jazztánc órával vagy Klasszikus Balett órával, mindegyik stílus segíti a színvonalasabb tánctanulást.

Felnőtt Amerikai Sztepptánc csoportok

A csoport 20 éves kortól 55 éves korú lányok, hölgyek részére szeretném újra elindítani.

A próbaórán 3.000 Ft-os kedvezményes órajeggyel lehet majd részt venni!

A próbaórára nem kell szteppcipőt hozni, csak zoknit és az öltözék az első időszakban kényelmes tréningfelszerelés és zokni. A növendéknek csak az alapsorozatok elsajátítása után kell eldöntenie, hogy valóban szeretne-e komolyabban elmélyedni a sztepptánc stílus elsajátításában és akkor majd megbeszéljük, milyen cipőt kell megvásárolni.

Fontos jeleznem, hogy csak a sztepptánc órákra nem lehet járni, mert egy bizonyos szintű tudatos testvezetésre, az egyensúly megtartására, koordinációs képességekre, alap tánckészségre, már az első óráktól szüksége lesz a növendéknek a mozdulatok elsajátításához!

Amerikai Sztepptánc Új, teljesen kezdő csoportot szeretnék indítani, a próbaórákra az előzetes felmérések után lehet jelentkezni!

Az új csoportokról, meghirdetett próbaórákról, az időpontokról és a szintekről az összesített Órarendben is tud tájékozódni az érdeklődő!.


Bognár Zsuzsanna
táncpedagógus, koreográfus
+36 (30) 484 23 71felnőtteknek balett oktatás, felnőtteknek klasszikus balett oktatás,
balett oktatás felnőtteknek, klasszikus balett oktatás felnőtteknek