Próbaórák egész évben
k
ezdő, középkezdő és középhaladó csoportokban
Táncoktatás Felnőtteknek

Kiemelt információk a Próbaórákról!
Az új, teljesen kezdő csoportok iránt érdeklődők részére!
Felnőtt táncoktatás, Lányok, Hölgyek részére 15 – 55 éves korig!

Tisztelt Érdeklődők!
A Próbaórákra jelentkezők biztonsága érdekében fontos változás, hogy csak korlátozott létszámban tudom fogadni az új Növendékeket!
Jelenleg csak egy új időpontot tudok ajánlani és a jelentkezőktől függ, hogy melyik stílusú órát tudom majd elindítani az Érdeklődőknek!
A Klasszikus Balett és Jazztánc órát teljesen kezdők részére vagy a teljesen kezdő szintű Testfejlesztő és Alapozó Kombinált órát felnőtt Lányok és Hölgyek részére
.

A megfelelő személyes távolság megtartása érdekében, az adott egészségügyi helyzetet és szabályokat figyelembe véve, korlátozott létszámban vehetnek részt a jelentkezők a meghirdetett Próbaórákon!
Kérem, hogy csak teljesen egészségesen jöjjenek el a Próbaórára, amennyiben bizonytalanok, kérem, hogy inkább mondják le az órát, megértem és előre is köszönöm a felelősségteljes hozzáállásukat.

Tisztelt Érdeklődők!
Egy-egy valódi csoport nem alakul meg egyik pillanatról a másikra. Akkor tudunk szívesen, örömmel részt venni az óránkon és szeretnénk valami új, számunkra eddig ismeretlen, jelen esetben a mozdulatok szépségével megismerkedni, ha olyan közegbe kerülünk, ahol érezhető a nyugalom és az egymás iránti tisztelet. Ahová akkor is szívesen elindulunk az órára, ha ugyan éppen fáradtak is vagyunk, de tudjuk, az óra végén már sokkal jobban érezzük majd magunkat.
Szeretettel várom azokat az érdeklődőket, akik élnek a lehetőséggel és a gyakorlatban szeretnének tájékozódni és a Próbaórák után megalapozottan és határozottan tudnak majd dönteni, azaz, hogy az All Round Dance Táncstúdióban szeretnék majd elkezdeni vagy folytatni a tánctanulást és vállalják, hogy rendszeresen járnak az órákra.

Klasszikus Balett és Jazztánc csoportok:

Szerdán: 16.30 - 18.00-ig (Ez egy csoport, heti egy foglalkozással)
Egy teljesen új, kezdő csoportot szeretnék indítani.
A Próbaórákra a jelentkezések sorrendjében írom be az érdeklődőket és addig lehet jelentkezni, amíg a létszám még megengedi a csoport bővítését.
Próbaórák:
2020. október 21-én és november 18-án Jazztánc
2020. október 28-án és november 25-én Klasszikus Balett

A növendékek, az egyik héten a klasszikus balett a másik héten a jazztánc tréninganyagával ismerkednek majd az órákon. A két mozgásanyag egyszerre tanulása több szempontból elősegíti az összetettebb és a gyorsabb fejlődést a tánctanulás ideje alatt és más stílusok elsajátításához is biztosabb alapot nyújthat majd a későbbiekben.
Kérem, hogy mind a két különböző stílusú próbaórára jöjjenek el az Érdeklődők kedvezményes próbaóra jeggyel (3.000,-Ft /alkalom), mert így tudnak biztos és megalapozott döntést hozni arról, hogy szeretnének-e az adott csoportba jelentkezni és folyamatosan részt venni az órákon!
A Próbaórákra a bejelentkezés sms-ben: a név, a dátum, az időpont és a telefonszám megadásával lehet, amennyiben megkaptam a jelentkezést, sms-ben visszajelzek.

Testfejlesztő és Kombinált Alapozó óra!
Ez a csoport olyan 25 és 55 éves korú Hölgyek részére indul, akik szeretnék átmozgatni minden porcikájukat egy olyan általam kidolgozott tréning anyag segítségével, amely a korosztályuknak megfelelően van felépítve több különböző szempontot figyelembe véve, hosszú évek tanítási tapasztalatát beépítve a táncórák felépítésében a teljesen kezdő jelentkezők részére.
Lehetőség van arra is, hogy több Próbaórán is részt vegyen az érdeklődő és így megalapozottabb döntést tud hozni a jelentkező.

Szerdán: 16.30 - 18.00-ig
A Próbaórákra a jelentkezések sorrendjében írom be az érdeklődőket és addig lehet jelentkezni, amíg a létszám még megengedi a csoport bővítését.
Próbaórák:
2020. november 4-én és 11-én, 2020. december 2-án és 9-én!
A Próbaórákra a bejelentkezés sms-ben: a név, a dátum, az időpont és a telefonszám megadásával lehet, amennyiben megkaptam a jelentkezést sms-ben visszajelzek.
A kedvezményes próbaóra jegy ára: 3.000,-Ft/ alkalom.

Kérem, hogy csak teljesen egészségesen jöjjenek el a Próbaórára, amennyiben bizonytalanok, kérem, hogy inkább mondják le az órát, megértem és előre is köszönöm a felelősségteljes hozzáállásukat.

Az Órarendben meghirdetett többi csoport iránt is lehet érdeklődni, de csak akkor tudom beírni a jelentkezőt, ha a létszám még megengedi a bővítést, vagy ha valaki abbahagyja a tanulást és újra van hely az adott csoportba.

A próbaórákra egész évben lehet jelentkezni!

 

Sok szeretettel várom próbaórákra az Érdeklődőket!

Bognár Zsuzsanna
stúdióvezető, táncpedagógus, koreográfus
+36 (30) 484 23 71

balett oktatás felnőtteknek, felnőtt balett oktatás, felnőtteknek balett oktatás,
felnőtteknek klasszikus balett oktatás, klasszikus balett oktatás felnőtteknek
a klasszikus balett tréninganyagára épülő jazztánc oktatás felnőtteknek,
felnőtteknek jazztánc oktatás
, jazzbalett oktatás felnőtteknek
testfejlesztés, alakformálás, erősítés, nyújtás, a hajlékonyság fejlesztése,
az erőnlét fejlesztése, a testtartás javítása, a hát izomzatának megerősítése,
a szép, nőies és plasztikus mozgás kialakítása és fejlesztése