Próbaórák
Táncoktatás Felnőtteknek

Kiemelt információk a Próbaórákról!
Az új, teljesen kezdő csoportok iránt érdeklődők részére!
Felnőtt táncoktatás, Lányok, Hölgyek részére 20 – 55 éves korig!

Tisztelt Érdeklők!

Olyan Lányok, Hölgyek jelentkezését várom, akik komoly hobbiként, kikapcsolódás, feltöltődés céljából és az egészségük megőrzése érdekében szívesen járnának az All Round Dance Táncstúdió óráira!

Teljesen kezdő, középkezdő és középhaladó szinten indulnak és indultak a különböző stílusú órák és csoportok!

Felnőtt oktatás! /Korosztályi ajánlás: 18 éves kortól 55 éves korig!/

Ezen az oldalon részletes tájékoztatót találnak arról, hogy hogyan és mikor lehet jelentkezni a meghirdetett Próbaórákra vagy a már működő csoportok óráira, az Órarendben vagy az All Round Dance Táncstúdió Facebook oldalán megtalálható időpontok alapján.

Minden jelentkező részére fontos információkat írtam le, kérem, hogy olvassák végig az oldalt!

Előre is köszönöm, hogy időt szakítanak a részletes tájékozódásra!

Az All Round Dance Táncstúdió Facebook oldalán szoktam felajánlani a Próbaóra időpontokat. A Honlap minden oldalán a fejlécben jobbra fent, a fekete mezőben van egy fehér F betű és arra rákattintva a tájékozódni vágyó jelentkező, fel tud menni a Facebook oldalra, ahol egy vagy több konkrét napot és időpontot ajánlok fel Próbaórának például, ha teljesen kezdő jelentkezőkkel új csoportot szeretnék elindítani!

A Teljesen kezdő vagy a Gyorsított kezdő csoportok iránt érdeklődőknek, amennyiben éppen nincsenek meghirdetett időpontok, kérésre, sms-ben tudok majd megadni egy időpontot, hogy részt tudjanak venni egy Próbaórán, illetve, ha egy kicsit bátrabbak a jelentkezők a már működő kezdő csoport óráján is részt vehetnek, szívesen látom ezeken az órákon is az érdeklődőket.

Teljesen kezdő szintű új csoportot csak akkor tudok elindítani, ha megfelelő létszámban jelentkeznek olyan jelentkezők, akik már a gyakorlatban is kipróbálták az órákat, megfontoltan döntöttek és vállalják, hogy rendszeresen szeretnének járni az új kezdő csoport óráira.

Az Órarendben rögzített különböző szintű csoportokba egész évben folyamatosan és szeretettel várom az Érdeklődőket a Próbaórákra, ha a létszám még megengedi az adott csoport bővítését!

Külön meghirdetett időpont nélkül is lehet érdeklődni sms-ben a kiválasztott csoport iránt, azaz, hogy van-e még hely és lehet-e jelentkezni egy Próbaórára, és ha igen, visszajelzek egy sms-ben.

A Koreográfiai órák, a Sztepptánc órák és a BéZs órák zárt órák, csak a Táncstúdió azon Növendékei járhatnak ezekre az órákra, akiknek a tudásszintjük már megfelel az adott óra szintjének. Ezt a lehetőséget én ajánlom fel a Tanítványnak, s amennyiben szeretne jönni, részt vehet egy vagy több Próbaórán és utána átbeszéljük, hogy mit javaslok az adott stílusú órával kapcsolatban.

Azoknak a jelentkezőknek, akik már tanultak valamelyik másik táncstúdióban fontos lehetőség a Próbaóra. Először az új Növendék jelenlegi tudásszintjét kell felmérni, s mivel ez csak a gyakorlatban deríthető ki, ezért több próbaórán is részt vehet a jelentkező, hogy a számára legmegfelelőbb csoportba tudjon majd becsatlakozni.

A Klasszikus Balett és a Jazztánc órákon minden óra 30 perces bemelegítéssel kezdődik, illetve a teljesen kezdőknek, akik még bizonytalanok, hogy milyen stílusú órára szeretnének járni, lehet jelentkezni Alapozó, Testfejlesztő Kombinált órára is.

Különálló csoportokról van szó, de aki szeretne két csoportba járni arra is van lehetőség, ha a létszám még lehetővé teszi, hogy új Növendék csatlakozzon a csoportokhoz!

Korosztályi ajánlás:

20 éves kortól 50 éves korig ajánlom és várom szeretettel az Érdeklődőket, de lehet 55 éves korig, ha az egészségi állapotukban nincs, valamilyen komolyabb kizárok ok az összetett és intenzív mozgásra, illetve olyan 18 évet betöltött fiatalok, akik már elvégezték a középiskolát és felelősségteljesen és önállóan, erre a célra félretett zsebpénzből, saját maguk tudják vállalni a tandíj befizetését!

Csak Lányok, Hölgyek részére indulnak vagy működnek a csoportok és nem jelent nehézséget, hogy az órákon a különböző korosztályok egyszerre vesznek részt a foglalkozáson.

Az órát a földön a testünk átmozgatásával, nyújtással, bemelegítéssel kezdjük, és nagyon óvatosan végezzük a feladatokat. Minden Növendék a saját fizikai állapotát figyelembe véve tudja kivitelezni az adott mozgásanyagot a nehezebb órákon is.

Folyamatosan tájékoztatom és segítem a Növendékeket, hogy mire kell odafigyelniük a mozdulat kivitelezésekor és azt is jelzem, ha valakinek javítani kell az adott mozdulaton és hogy hogyan.

Régi Tanítványaim szokták mondani, hogy jól elfáradnak, de egyben teljesen felfrissülnek és kikapcsolódnak, mert semmi másra nem tudnak figyelni, csak saját magukra és a feladatokra! Az egész napi gondjuk elszáll arra az időre, amíg az órán vannak és utána is könnyebb újra nekilátni a feladatoknak vagy este már jobban és nyugodtabban tudnak pihenni.

Bízom benne, hogy az új jelentkezők közül is sokan rátalálnak arra az új mozgásanyagra, arra az új Táncstúdióra és arra a csoportra, ahol szívesen elkezdenék vagy folytatnák a tánctanulást!

Táncpedagógusként pedig szeretném segíteni őket a tánctudásuk fejlesztésében, úgy hogy szívesen és örömmel jöjjenek az órákra és az egészségi állapotukra is jó hatással legyenek ezek a Táncórák.

A Próbaórán Órajeggyel lehet részt venni, ami 3.000,- Ft-ba kerül!

Kérem, hogy pontosan 3.000,- Ft hozzon mindenki magával, mert nagyon rövid idő áll rendelkezésre, hogy az óra megkezdése előtt beírjam a Növendékeket a Próbaórára!

 /Nyugtát állítok ki a befizetett összegről!/

Érkezés, átöltözés és az órajegy befizetése a Próbaórán:

Például: 17.50 – 18.00-ig vagy 19.25 – 19.35-ig a kiválasztott időpontnak megfelelően. 

Előre is köszönöm a segítséget és szeretettel várom a jelentkezéseket sms-ben:

Kérem a név, a telefonszám, az életkor és a Próbaóra dátumának megadását, ha megkaptam a jelentkezést, sms-ben visszajelzek, hogy a tervezett időpontra az Érdeklődő új Növendék még jöhet-e az órára vagy esetleg már az csoport betelt, illetve egy másik időpontot tudok felajánlani a Próbaórának!    -----    Telefonszám: 06-30-484-23-71 /Bognár Zsuzsanna/

A Honlap fejléce alatt vannak felsorolva a menüpontok, azok a különböző oldalak, amire rákattintva még részletesebben tájékozódhat az új jelentkező!

Például: Órarend, Árak (a havi tandíj befizetésének módja és szabályai), Házirend stb. témában, ezek az oldalak is fontos információkat és szabályokat tartalmaznak, amiket minden Növendéknek be kell tartani, ha szeretne részt venni a táncórákon!

Egész évben szeretettel várom az új jelentkezőket az All Round Dance Táncstúdió óráira!

Üdvözlettel: Bognár Zsuzsanna /stúdióvezető, táncpedagógus, koreográfus/


 

Sok szeretettel várom próbaórákra az Érdeklődőket!

Bognár Zsuzsanna
stúdióvezető
+36 (30) 484 23 71

balett oktatás felnőtteknek, felnőtt balett oktatás, felnőtteknek balett oktatás,
felnőtteknek klasszikus balett oktatás, klasszikus balett oktatás felnőtteknek
a klasszikus balett tréninganyagára épülő jazztánc oktatás felnőtteknek,
felnőtteknek jazztánc oktatás
, jazzbalett oktatás felnőtteknek
testfejlesztés, alakformálás, erősítés, nyújtás, a hajlékonyság fejlesztése,
az erőnlét fejlesztése, a testtartás javítása, a hát izomzatának megerősítése,
a szép, nőies és plasztikus mozgás kialakítása és fejlesztése