Próbaórák
Táncoktatás Felnőtteknek

Kiemelt információk a Próbaórákról!
Az új, teljesen kezdő csoportok iránt érdeklődők részére!
Felnőtt táncoktatás, Lányok, Hölgyek részére 20 – 55 éves korig!

Tisztelt Érdeklők!

2021. október hónapban elindult két különböző időpontban, két új gyorsított kezdő csoport Klasszikus Balett és Jazztánc stílusokban!

Eddig olyan Növendékek jelentkeztek az új kezdő csoportokba, akik már régebben tanultak, de szeretnék újra elkezdeni vagy folytatni a tánctanulást, ezért változtattam meg az órák szintjét!

(Az óra elején Stretching! Nyújtással, bemelegítéssel kezdünk!)

Klasszikus Balett és Jazztánc anyagot tanul mind a két csoport!

Különálló csoportokról van szó, de aki szeretne mind a két csoportba járni arra is van lehetőség.

A csoportok időpontja és a Próbaórák dátuma:

Hétfőn: 19.35 – 21.05-ig

A Próbaórák időpontjai: október 11-én, 18-án és 25-én, illetve amíg a csoport létszáma még megengedi, hogy új Növendék csatlakozzon a csoporthoz.

/Érkezés, átöltözés, befizetés 19.25 – 19.35-ig!/

Szerdán: 18.00 – 19.30-ig

Próbaórák időpontjai: október 13-án, 20-án és 27-én, illetve amíg a csoport létszáma még megengedi, hogy új Növendék csatlakozzon a csoporthoz.

/ Érkezés, átöltözés, befizetés: 17.50 – 18.00-ig/

Korosztályi ajánlás:

20 éves kortól 50 éves korig várom szeretettel az Érdeklődőket! Csak Lányok, Hölgyek részére indulnak a csoportok és nem jelent nehézséget, hogy az órákon a különböző korosztályok egyszerre vesznek részt a foglalkozáson.

Az órákon alap mozdulatok átismétlésével kezdjük a tanulást, a testünk átmozgatását és nagyon óvatosan végezzük a feladatokat. Minden Növendék a saját fizikai állapotát figyelembe véve tudja kivitelezni az adott mozgásanyagot.

Folyamatosan tájékoztatom és segítem a Növendékeket, hogy mire kell odafigyelni mozdulat kivitelezésekor és azt is jelzem, ha valakinek javítani kell az adott mozdulaton és hogy hogyan.

Régi Tanítványaim szokták mondani, hogy jól elfáradnak, de egyben teljesen felfrissülnek és kikapcsolódnak, mert semmi másra nem tudnak figyelni, csak saját magukra és a feladatokra! Az egész napi gondjuk elszáll arra az időre, amíg az órán vannak és utána is könnyebb újra nekilátni a feladatoknak vagy este már jobban és nyugodtabban tudnak pihenni.

Bízom benne, hogy az új jelentkezők közül is sokan rátalálnak arra az új Táncstúdióra és arra a csoportra, ahol szívesen folytatnák a tánctanulást és Tanárként is segíteni tudom Őket a tánctudásuk további fejlesztésében, úgy hogy szívesen és örömmel jöjjenek az órákra és az egészségi állapotukra is jó hatással legyenek a Táncórák.

A Próbaórán Órajeggyel lehet részt venni, ami 3.000,-ft – ba kerül!

Kérem, hogy pontosan 3.000,-ft hozzon mindenki magával, mert nagyon rövid idő áll rendelkezésre, hogy az óra megkezdése előtt beírjam a Növendékeket a Próbaórára! /Nyugtát állítok ki a befizetett összegről!/

Előre is köszönöm a segítséget és szeretettel várom a jelentkezéseket sms-ben:

Kérem a név, a telefonszám, az életkor és a Próbaóra dátumának megadását, ha megkaptam a jelentkezést, sms-ben visszajelzek.

Szeretettel várom az új Növendékeket a Táncstúdió óráira!

Üdvözlettel:                                        Bognár Zsuzsanna /stúdióvezető/

A Próbaórákra a bejelentkezés sms-ben: a név, a dátum, az időpont és a telefonszám megadásával lehet, amennyiben megkaptam a jelentkezést, sms-ben visszajelzek.*}

 

Sok szeretettel várom próbaórákra az Érdeklődőket!

Bognár Zsuzsanna
stúdióvezető
+36 (30) 484 23 71

balett oktatás felnőtteknek, felnőtt balett oktatás, felnőtteknek balett oktatás,
felnőtteknek klasszikus balett oktatás, klasszikus balett oktatás felnőtteknek
a klasszikus balett tréninganyagára épülő jazztánc oktatás felnőtteknek,
felnőtteknek jazztánc oktatás
, jazzbalett oktatás felnőtteknek
testfejlesztés, alakformálás, erősítés, nyújtás, a hajlékonyság fejlesztése,
az erőnlét fejlesztése, a testtartás javítása, a hát izomzatának megerősítése,
a szép, nőies és plasztikus mozgás kialakítása és fejlesztése