Próbaórák
Táncoktatás Felnőtteknek

Kiemelt információk a Próbaórákról!
Az új, teljesen kezdő csoportok iránt érdeklődők részére!
Felnőtt táncoktatás, Lányok, Hölgyek részére 20 – 55 éves korig!

Tisztelt Érdeklők!

Olyan felnőtt Lányok és Hölgyek részére ajánlom az All Round Dance Táncstúdió óráit, akik komoly hobbiként, kikapcsolódás, feltöltődés céljából és az egészségük megőrzése érdekében szívesen járnának Klasszikus Balett és Jazztánc órákra! Esetleg már gyermekkorukban jártak órákra és most újra szívesen folytatnák a tánctanulást vagy éppen ellenkezőleg, mindig szerettek volna táncolni, de eddig nem volt rá lehetőségük, hogy kipróbálják vajon számukra megfelelő lenne-e ez a két mozgásforma.

Hangsúlyozottan felnőtt oktatásról van szó Lányok és Hölgyek részére és szeretném bátorítani az Érdeklődőket, hogy merjenek eljönni a Próbaórákra, mert nem csak gyermekkorban lehet elkezdeni!

Felnőtt korban is sokat tehetünk az egészségünk megtartásáért, a fizikai állapotunk és az erőnlétünk javításáért, ezért mindenkinek érdemes megtalálni azt a mozgásformát, ami számára a leghatékonyabb, amit szívesen és örömmel végez, akkor is, ha fáradt vagy esetleg túl sok feladat hárul rá, mert érzi a rendszeresen végzet mozgás jótékony hatását!

Korosztályi ajánlás: 20 éves kortól 55 éves korig.

Klasszikus Balett és Jazztánc stílusú táncórákra várom szeretettel a Jelentkezőket!

Új, teljesen kezdő csoportot is szeretnék indítani!

Tudatosan összekapcsolt oktatásról van szó, a Növendékek folyamatosan felváltva tanulják a két stílust, mert ettől sokkal értékesebb és összetettebb lesz az elsajátított tudás anyaguk.

A két táncstílus különböző mozgásanyagaival több irányból is segíti a felnőtt test fejlesztését, a rávezető és előkészítő gyakorlatok segítik a mozdulatok szebb és tudatosabb kivitelezését!

Kifejezetten a felnőtt testre összeállított gyakorlatokat, etűdöket és rövid kis koreográfiákat tanulnak a Növendékek!

A Klasszikus Balett és a Jazztánc tréning anyagának elsajátításán keresztül javul majd a Növendékek tartása és az erőnléte, az alapoktól kezdjük a tanulást és folyamatosan nehezednek a gyakorlatok.

Az egész testet átmozgatjuk az órán! Nyújtunk, erősítünk, egyensúlyt fejlesztünk, ugrás gyakorlatokat végzünk, egyszerűbb vagy összetettebb, szépen és harmonikusan, plasztikusan kidolgozott vagy lendületesen és dinamikusan végzett mozdulatok segítségével.

Sok éves táncpedagógusi tapasztalatom ösztönzött erre a megoldásra, hogy így kapcsoljam össze az oktatás irányát. Mindenképpen hasznosabbnak tartom, ha rögtön a tánctanulás elkezdésekor már mind a két stílust elkezdik tanulni a Növendékek!

Azt is jelzem már előre, hogy nem könnyű rendszeresen részt venni az órákon, a napi feladatok mellett ehhez akaraterő, kitartás, szorgalom, önfegyelem is kell, de azok, akik megszeretik ezeket a táncfoglalkozásokat nagy örömmel vesznek részt az órákon!

Teljesen kezdő, gyorsított újrakezdő és középkezdő szinten indulnak és indultak csoportok!

Ezen az oldalon részletes tájékoztatót találnak arról, hogy hogyan és mikor lehet jelentkezni a meghirdetett Próbaórákra vagy a már működő csoportok óráira, az Órarendben vagy az All Round Dance Táncstúdió Facebook oldalán megtalálható időpontok alapján.

Minden jelentkező részére fontos információkat írtam le, kérem, hogy olvassák végig az oldalt!

Előre is köszönöm, hogy időt szakítanak a részletes tájékozódásra!

Az All Round Dance Táncstúdió Facebook oldalán szoktam felajánlani a Próbaórák időpontjait. A Honlap minden oldalán a fejlécben jobbra fent, a fekete mezőben van egy fehér F betű és arra rákattintva a tájékozódni vágyó jelentkező, fel tud menni a Facebook oldalra, ahol egy vagy több konkrét napot és időpontot ajánlok fel Próbaórának például, ha teljesen kezdő jelentkezőkkel új csoportot szeretnék elindítani.

A Koreográfiai órák, az Amerikai Sztepptánc órák és a BéZs órák zárt órák, csak a Táncstúdió azon Növendékei járhatnak ezekre az órákra, akiknek a tudásszintjük már megfelel az adott óra szintjének. Ezt a lehetőséget én ajánlom fel a Tanítványnak, s amennyiben szeretne jönni, részt vehet egy vagy több Próbaórán és utána átbeszéljük, hogy mit javaslok az adott stílusú órával kapcsolatban.

Azoknak a jelentkezőknek, akik már tanultak valamelyik másik táncstúdióban fontos lehetőség a Próbaóra. Először az új Növendék jelenlegi tudásszintjét kell felmérni, s mivel ez csak a gyakorlatban deríthető ki, ezért több próbaórán is részt vehet a jelentkező, hogy a számára legmegfelelőbb csoportba tudjon majd becsatlakozni.

Különálló csoportokról van szó, de aki szeretne két csoportba járni arra is van lehetőség, ha a létszám még lehetővé teszi, hogy új Növendék csatlakozzon a számára megfelelő szintű csoportokhoz!

Korosztályi ajánlás: 20 éves kortól 55 éves korig ajánlom és várom szeretettel az Érdeklődőket, ha az egészségi állapotukban nincs, valamilyen komolyabb kizárok ok az összetett és intenzív mozgásra.

A Klasszikus Balett és a Jazztánc órákon minden óra 30 perces bemelegítéssel kezdődik.

Csak Lányok és Hölgyek részére indulnak vagy működnek a csoportok és nem jelent nehézséget, hogy az órákon a különböző korosztályok egyszerre vesznek részt a foglalkozáson.

Az órát a földön a testünk átmozgatásával, nyújtással, bemelegítéssel kezdjük, és nagyon óvatosan végezzük a feladatokat. Minden Növendék a saját fizikai állapotát figyelembe véve tudja kivitelezni az adott mozgásanyagot a nehezebb órákon is.

Folyamatosan tájékoztatom és segítem a Növendékeket, hogy mire kell odafigyelniük a mozdulat kivitelezésekor és azt is jelzem, ha valakinek javítani kell az adott mozdulaton és hogy hogyan.

Régi Tanítványaim szokták mondani, hogy jól elfáradnak, de egyben teljesen felfrissülnek és kikapcsolódnak, mert semmi másra nem tudnak figyelni, csak saját magukra és a feladatokra! Az egész napi gondjuk elszáll arra az időre, amíg az órán vannak és utána is könnyebb újra nekilátni a feladatoknak vagy este már jobban és nyugodtabban tudnak pihenni.

Bízom benne, hogy az új Jelentkezők közül is sokan rátalálnak arra az új mozgásanyagra, arra az új Táncstúdióra és arra a csoportra, ahol szívesen elkezdenék vagy folytatnák a tánctanulást!

Táncpedagógusként pedig szeretném segíteni őket a tánctudásuk fejlesztésében, úgy hogy szívesen és örömmel jöjjenek az órákra és az egészségi állapotukra is jó hatással legyenek ezek a Táncórák.

A Próbaórán Órajeggyel lehet részt venni!

Kérem, hogy az Árak oldalon megjelölt pontos készpénz összeget hozza magával a jelentkező, mert nagyon rövid idő áll rendelkezésre, hogy az óra megkezdése előtt beírjam a Növendékeket a Próbaórára!     /Nyugtát állítok ki a befizetett összegről!/

Érkezés, átöltözés és az órajegy befizetése a Próbaórán:

Például: 17.50 – 18.00-ig vagy 19.20 – 19.30-ig a kiválasztott időpontnak megfelelően. 

Előre is köszönöm a segítséget és szeretettel várom a jelentkezéseket sms-ben:

Kérem a név, a telefonszám és a Próbaóra dátumának megadását, ha megkaptam a jelentkezést, sms-ben visszajelzek, hogy a tervezett időpontra az Érdeklődő új Növendék még jöhet-e az órára vagy esetleg már az csoport betelt, illetve egy másik időpontot tudok felajánlani a Próbaórának! 

Telefonszám: 06-30-484-23-71 /Bognár Zsuzsanna/

A Honlap fejléce alatt vannak felsorolva a menüpontok, azok a különböző oldalak, amire rákattintva még részletesebben tájékozódhat az új jelentkező!

Például a Házirend vagy az Árak oldal (a havi tandíj befizetésének módja és szabályai) témában, ezek az oldalak is fontos információkat és szabályokat tartalmaznak, amiket minden Növendéknek be kell tartani, ha szeretne részt venni a táncórákon!

Egész évben szeretettel várom az új jelentkezőket az All Round Dance Táncstúdió óráira!

Üdvözlettel: Bognár Zsuzsanna /stúdióvezető, táncpedagógus, koreográfus/


 

Sok szeretettel várom próbaórákra az Érdeklődőket!

Bognár Zsuzsanna
stúdióvezető
+36 (30) 484 23 71

balett oktatás felnőtteknek, felnőtt balett oktatás, felnőtteknek balett oktatás,
felnőtteknek klasszikus balett oktatás, klasszikus balett oktatás felnőtteknek
a klasszikus balett tréninganyagára épülő jazztánc oktatás felnőtteknek,
felnőtteknek jazztánc oktatás
, jazzbalett oktatás felnőtteknek
testfejlesztés, alakformálás, erősítés, nyújtás, a hajlékonyság fejlesztése,
az erőnlét fejlesztése, a testtartás javítása, a hát izomzatának megerősítése,
a szép, nőies és plasztikus mozgás kialakítása és fejlesztése