Koreográfiai órák a pénteki napokon beosztással:

Különböző stílusú táncszámokat készítek el és tanítok be ezeken a Koreográfiai órákon azoknak a Növendékeknek, akik már rendelkeznek az óra anyagának elsajátításához szükséges megfelelő szintű tánctudással.

A Koreográfiai órák zárt csoportok, csak a Táncstúdió növendékei vehetnek részt az órákon, azok a növendékek, akik legalább heti egyszer és rendszeresen járnak a Klasszikus balett és a Jazztánc órákra.

A középkezdő szintű csoport növendékei már több különböző tréninganyagot megtanultak és megalapozták a technikai tudásukat, ami aztán lehetőséget ad arra is, hogy összetettebb mozdulatsorokat tudjanak majd elsajátítani ezeken a Koreográfiai órákon.

A középhaladó szintű csoport növendékei, pedig folyamatosan fejleszthetik a már meglévő tánctudásukat a különböző stílusú táncszámok elsajátításával, amihez azonban a technikai tudást a táncórákon való rendszeres részvétel adja meg!

A Koreográfia órára az adott csoport a növendékei választják ki, hogy melyik koreográfiát szeretnék megtanulni a már meglévő repertoárból.

Egy táncszám megtanulása természetesen több alkalomból áll.

A Koreográfiai órákon gyakoroljuk az elkezdett, de még nyers állapotban lévő új számot, illetve az adott órára kijelölt mozdulatsorokat javítjuk ki, amiket előre megbeszélünk, és még sorolhatnám a különböző feladatokat, ami éppen az adott csoport növendékeit segíti a teljes koreográfia elsajátításában.

A későbbiekben, ha a növendékek szívesen és rendszeresen járnak az órákra, megfelelő szinten van a tudásuk, lehetőség lehet arra is, hogy az adott csoport tagjaira készítsem el az új koreográfiát.

A csoportok beosztással, megbeszélés szerint és előre egyeztetve működnek a pénteki napokon.

Zárt csoportok, csak a stúdió Növendékei részére, azoknak, akik vállalják, hogy rendszeresen járnak a Klasszikus Balett és Jazztánc óráikra és a saját Koreográfiai csoportjuk óráira.

Fontos szabály:

A Koreográfiai óra a hétköznap kimaradt óra pótlásának nem használható fel, ezt csak kivételes és nagyon indokolt esetben engedélyezhetem a Növendéknek!

Koreográfiai órák beosztással:

Időpont:

Pénteken: 18.35 – 20.05-ig

Tandíj: Az alap tandíj összegét egészíti ki ez az óra.

Ezt az órát plusz alkalomként számolom hozzá a többi 90 perces órák alap összegéhez és egyben kerül az Online Számlára az adott hónapban.

/Például: 4 alkalom Klasszikus Balett és Jazztánc óra és 1 alkalom koreográfiai óra.

Az Online Számlára egyben 5 alkalom kerül rögzítésre az adott hónapban./

Szeretettel várom a Táncstúdió Növendékeit a Koreográfiai órákra!

Bognár Zsuzsanna /táncpedagógus, koreográfus/

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Bognár Zsuzsanna
táncpedagógus
+36 (30) 484 23 71