Koreográfiai csoportok

Kezdő, középkezdő, középhaladó és haladó szinteken!

Különböző stílusú számokat készítek el és tanítok be a növendékeknek.

A koreográfiai órák zárt csoportok, csak a stúdió növendékei vehetnek részt az órákon, azok a növendékek, akik legalább heti egyszer és rendszeresen járnak a klasszikus balett és a jazztánc órákra és a saját koreográfiai csoportjuk óráira.
A kezdő szintű csoportok növendékeinél kiemelten fontos, hogy a különböző tréninganyagok elsajátításával minél előbb megalapozzák a technikai tudásukat.
A haladó szintű csoportok növendékeinél, pedig az állandó fejlődést kell célul kitűznünk, ezért is szükséges és elengedhetetlen az órákon való rendszeres részvétel. 
A koreográfia órán a már meglévő repertoárból kijelölt koreográfiát tanítom meg növendékeknek vagy gyakoroljuk az elkezdett, de még nyers állapotban lévő új számot, illetve az adott órára kijelölt mozdulatsorokat javítjuk ki, amiket előre megbeszélünk, és még sorolhatnám a különböző feladatokat.
A későbbiekben, ha a növendékek szívesen és rendszerese járnak az órákra, megfelelő szinten van a tudásuk, vállalják a táncpróbákon való részvételt, arra is lehetőség lehet, hogy az adott csoport tagjaira készítsem el a koreográfiákat.

Az új csoportokról, meghirdetett próbaórákról, az időpontokról és a szintekről az összesített Órarendben is tud tájékozódni az érdeklődő!

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Bognár Zsuzsanna
táncpedagógus
+36 (30) 484 23 71